Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen

Agrarisch

Degelijk en duurzaam bouwen garandeert het welzijn van uw dieren.

Bekijk projecten

Utiliteitsbouw

De begeleiding van bouw tot oplevering van uw bedrijfspand is in goede handen.

Bekijk projecten

Woningbouw

Fraaie woonhuizen en functionele bijgebouwen. Van aangebouwd tot vrijstaand.

Bekijk projecten

Betonwerken

Sterk in kelders, vloeren en funderingen zowel zakelijk als particulier.

Bekijk projecten

Bouwgarant

Het belang van de keuze voor een erkend BouwGarant-aannemer

Aannemers die zijn aangesloten bij BouwGarant, voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het kwaliteitslabel, dat is gestart in 2003, kent inmiddels ruim 2000 deelnemers.

Betrouwbaar

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en “mannetjes”. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. De BouwGarant-aannemer voldoet aan een aantal duidelijk omschreven eisen en is duidelijk herkenbaar in de markt.

Professioneel en Vakbekwaam

Bij de BouwGarant-aannemer geldt afspraak is afspraak. U krijgt een duidelijke en gespecificeerde offerte waarin alle uit te voeren werkzaamheden helder zijn omschreven. Deze offerte dient als basis voor de aannemingsovereenkomst. Uiteraard beschikt de BouwGarant-aannemer over de juiste diploma’s en zijn de noodzakelijke verzekeringen afgesloten. Mocht er toch iets misgaan dan hanteert de BouwGarant-aannemer een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Indien aannemer en klant er desondanks samen niet uitkomen, dan kan een beroep worden gedaan op de BouwGarant Servicedesk.

Verbouwgarantie

BouwGarant-aannemers bieden hun klanten nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de hoogte van de aanneemsom. De Vereniging Eigen Huis beveelt deze verzekering bij haar leden aan.

Aannemersdiploma verplicht bij BouwGarant!

M.i.v. 18 juli 2007 is de Vestigingswet verleden tijd. Dit betekent dat ondernemers ook zonder aannemersdiploma zich als bouwbedrijf mogen presenteren. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven.
Om startende ondernemers meer ruimte te bieden en om overbodige regelgeving te schrappen is besloten de Vestigingswet af te schaffen. Hiermee zijn de drempels voor beunhazen, maar ook voor starters verdwenen. Stichting BouwGarant vangt dit gat op doordat alle deelnemers over het aannemersdiploma of een minimaal gelijkwaardige bouwkundig opleidingsniveau dienen te beschikken. Hiermee is het vakmanschap van de deelnemende bedrijven gegarandeerd.

  • De BouwGarant-aannemer beschikt over de juiste diploma's; 
  • De BouwGarant-aannemer heeft aantoonbare ervaring; 
  • De BouwGarant-aannemer is op de hoogte van actuele ontwikkelingen, bijv. op het gebied van milieu en duurzaam bouwen.

 

Meer informatie over bouwgarant vind u terug op de website www.bouwgarant.nl.

Voor de algemene voorwaarden van bouwgarant klikt u hier.

Nieuws Officieel lid van Woningborg!

Wij zijn er trots op u te mogen meedelen dat wij vanaf april 2016 officieel lid zijn van Woningborg!

Waarom lid van woningborg? Bouwen met een bouwbedrijf dat lid is van Woningborg geeft u gewaarborgde garantie.

lees gehele bericht

Uitgelicht

Bij Bouwbedrijf Wim Top kunt u terecht voor de asbestverwijdering van het dak van uw hal, loods, stal, schuur of berging. Dit is echt specialisatie werk en hierbij krijgt u te maken met een strikte wet en regelgeving. U kunt ons inschakelen voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij bieden volledige ontzorging voor uw renovatie project met slechts één ervaren contactpersoon voor het gehele traject. Voor meer informatie verwijzen wij u naar graag naar onze website speciaal voor asbestsanering en dak,- en gevelbeplating.

Lees alles over dakrenovatie