Renovatie en asbestverwijdering van daken door vakmensen!

Agrarisch

Degelijk en duurzaam bouwen garandeert het welzijn van uw dieren.

Bekijk projecten

Utiliteitsbouw

De begeleiding van bouw tot oplevering van uw bedrijfspand is in goede handen.

Bekijk projecten

Woningbouw

Fraaie woonhuizen en functionele bijgebouwen. Van aangebouwd tot vrijstaand.

Bekijk projecten

Betonwerken

Sterk in kelders, vloeren en funderingen zowel zakelijk als particulier.

Bekijk projecten

Dakrenovatie en asbestverwijdering

Asbestverwijdering 

Bij Bouwbedrijf Wim Top kunt u terecht voor de asbestverwijdering van het dak van uw hal, loods, stal, schuur of berging. Dit is echt specialisatie werk en hierbij krijgt u te maken met een strikte wet en regelgeving. U kunt ons inschakelen voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij bieden volledige ontzorging voor uw renovatie project met slechts één ervaren contactpersoon voor het gehele traject. Op deze website kunt u ons stappenplan bekijken.

Maar waarom is asbest eigenlijk zo gevaarlijk? 

Asbest bestaat uit een verzameling van hele fijne, kleine vezels die vrijwel niet met het oog waar te nemen zijn. Jarenlang werd asbest gebruikt in de bouw, omdat het een erg sterk, slijtvast, isolerend en vooral goedkoop product was. Totdat men ontdekte dat asbest niet zo goed is voor de gezondheid.

Zolang asbest in gebonden toestand verkeert is er niks aan de hand. Er dreigt dan geen gevaar voor de gezondheid. Maar al die losse, kleine vezels die vrij komen bij het verwijderen of verwerken van asbest kunnen worden ingeademd en daarbij vast gaan zitten in de kleine luchtwegen of longblaasjes. Bij een langere blootstellingstermijn aan asbest kunnen er verschillende ziektes ontstaan. Volgens de Gezondheidsraad sterven er in Nederland naar schatting zo’n 1.600 mensen aan asbestziekten. U begrijpt wel waarom er vanaf 1 juli 1993 geen asbest meer verwerkt mag worden.

Vanaf die tijd werden de gevaren van asbest bekend en heeft de overheid vastgesteld dat asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier verwijderd moet worden.  Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres!

Wij zorgen voor: 
-  een sloopvergunning 
- een asbestinventarisatierapport 
- verwijdering en afvoeren van asbest

Dakrenovatie 

Natuurlijk heeft u niet in alle gevallen te maken met asbest op het dak. In dat geval kan er meteen worden gestart met de dakrenovatie. Uw dak kan op verschillende manieren gerenoveerd worden:

-       Renovatie van het dak 
het renoveren en repareren van bijvoorbeeld schade die aan het dak is ontstaan, of herstel van veroudering.

-       Renovatie van bedrijfshallen in de agrarische sector

-       Renovatie van een dakkapel 
 bij bijvoorbeeld brand,- of waterschade, of herstel van veroudering

-       Schoorsteen Renovatie 
bij bijvoorbeeld brand,- of waterschade


Stappenplan renovatie ->

Nieuws Officieel lid van Woningborg!

Wij zijn er trots op u te mogen meedelen dat wij vanaf april 2016 officieel lid zijn van Woningborg!

Waarom lid van woningborg? Bouwen met een bouwbedrijf dat lid is van Woningborg geeft u gewaarborgde garantie.

lees gehele bericht

Uitgelicht

Bij Bouwbedrijf Wim Top kunt u terecht voor de asbestverwijdering van het dak van uw hal, loods, stal, schuur of berging. Dit is echt specialisatie werk en hierbij krijgt u te maken met een strikte wet en regelgeving. U kunt ons inschakelen voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij bieden volledige ontzorging voor uw renovatie project met slechts één ervaren contactpersoon voor het gehele traject. Voor meer informatie verwijzen wij u naar graag naar onze website speciaal voor asbestsanering en dak,- en gevelbeplating.

Lees alles over dakrenovatie