Daarom kiest u voor ons

Wij staan voor
topkwaliteit op elk gebied

Agrarische bouw

Degelijk en duurzaam bouwen garandeert het welzijn van uw dieren.

Utiliteitsbouw

De begeleiding van bouw tot oplevering van uw bedrijfspand is in goede handen.

Woningbouw

Fraaie woonhuizen en functionele bijgebouwen. Van aangebouwd tot vrijstaand.

Duurzaam bouwen is één van de belangrijkste pijlers van Bouwbedrijf Wim Top. Door bouwmaterialen juist te combineren houden we de kosten laag. Daarnaast maken we gebruik van beproefde en innovatie bouwtechnieken die ook een positief effecten hebben op de kosten. Want naast duurzaam bouwen vinden het ook belangrijk om betaalbaar te blijven.

Lees meer

Onze onderneming is vernieuwend, betrokken, betrouwbaar en transparant. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. De Veluwse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in een oplossingsgerichte , nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders. Daarnaast hebben we al vele mooi projecten mogen opleveren.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen

We hebben uitstekende connecties binnen de architectuurbranche en de ontwikkelaars van bouwmateriaal. Daarnaast hebben we veel ervaring en expertise zélf in huis. Ook dat scheelt. Ook benieuwd waar wij voor u op kunnen besparen? Neem dan contact met ons op!

Contact met ons

Heeft u een vraag over onze diensten, wilt een vrijblijvende offerte aanvragen of gewoon een keer kennismaken? Onze medewerkers (en de koffie) staan voor u klaar!

Neem snel contact met ons op