Degelijk en duurzaam bouwen!

Agrarisch

Degelijk en duurzaam bouwen garandeert het welzijn van uw dieren.

Bekijk projecten

Utiliteitsbouw

De begeleiding van bouw tot oplevering van uw bedrijfspand is in goede handen.

Bekijk projecten

Woningbouw

Fraaie woonhuizen en functionele bijgebouwen. Van aangebouwd tot vrijstaand.

Bekijk projecten

Betonwerken

Sterk in kelders, vloeren en funderingen zowel zakelijk als particulier.

Bekijk projecten

Bouwbedrijf Wim Top werkt met een klein team van mensen in vaste dienst, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijk en direct zijn en waardoor wij optimaal de overhead-kosten in de hand kunnen houden.

Specialisten werken op projectbasis met ons en dragen samen met ons de eindverantwoording over hun deel van het uit te voeren werk. U hoeft echter niet zelf met hen te overleggen want dat doen wij. Zo wordt het werk uitgevoerd door vakmensen in plaats van door allrounders die even goed moeten zijn met de hamer als met een troffel. Het resultaat is een snelle en bijna militair geplande werkwijze en als de klus geklaard is en er nog wat nawerk is dan beschikken we in eigen gelederen toch ook over die allrounder zodat snel en accuraat kan worden opgeleverd. Ons bedrijf kenmerkt zich dus door ultra korte lijnen tussen de aannemer en de opdrachtgever, maar ook tussen de voorman en de uitvoerders van het werk.                   

Nieuws Officieel lid van Woningborg!

Wij zijn er trots op u te mogen meedelen dat wij vanaf april 2016 officieel lid zijn van Woningborg!

Waarom lid van woningborg? Bouwen met een bouwbedrijf dat lid is van Woningborg geeft u gewaarborgde garantie.

lees gehele bericht

Uitgelicht

Bij Bouwbedrijf Wim Top kunt u terecht voor de asbestverwijdering van het dak van uw hal, loods, stal, schuur of berging. Dit is echt specialisatie werk en hierbij krijgt u te maken met een strikte wet en regelgeving. U kunt ons inschakelen voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij bieden volledige ontzorging voor uw renovatie project met slechts één ervaren contactpersoon voor het gehele traject. Voor meer informatie verwijzen wij u naar graag naar onze website speciaal voor asbestsanering en dak,- en gevelbeplating.

Lees alles over dakrenovatie