Degelijk en duurzaam bouwen garandeert het welzijn van uw dieren

Renovatie Asbestdaken

Voor het renoveren van uw dak of wand hebben we het volgende stappenplan renovatie ontwikkeld;

1A. ASBEST-HOUDENDE DAKEN EN GEVELS

Om asbest-houdende daken en gevels te mogen demonteren heeft u een asbest-inventarisatie rapport en sloopvergunning nodig. Dit rapport en de sloopvergunning en/of voormelding verzorgen wij voor u in samenwerking met een gediplomeerd en gecertificeerd bureau. Voor de demontage werken wij samen met een gecertificeerde asbest-saneerder. Deze demonteert de golfplaten en voert deze af, geheel volgens voorschriften.

1B. ASBEST-VRIJE GOLFPLATEN OF STAALPLATEN

Asbestvrije golfplaten of staalplaten worden gedemonteerd. Afval blijft op de bouwplaats.

2. HERSTELWERKEN

Eventuele herstelwerken aan de bestaande constructies, gordingen e.d. kunnen door Bouwbedrijf Wim Top BV worden verzorgd. Aangezien we al vele hallen, loodsen, stallen, schuren, e.d. hebben geplaatst, hebben we de kennis in huis om ook oudere constructies te herstellen.

3. NIEUWE DAK- EN GEVELBEDEKKING

Voor het monteren van het nieuwe dak of de gevel heeft u de keuze uit het volgende:
a. Asbest-vrije golfplaten waarop verzekerde volledige garantie van 10 jaar
b. Enkelwandige stalen damwandprofielplaten in diverse soorten
c. Sandwichpanelen geïsoleerd in diverse soorten en diktes

Ook kunnen wij voor u diverse lichtvoorzieningen realiseren door middel van lichtplaten, lichtstraten of lichtnokken. Wij adviseren u graag ter plaatse aangaande de verschillende mogelijkheden voor uw dakrenovatie

4. ZONNESTROOM SYSTEMEN

Zonnepanelen kunnen interessant zijn nu u bezig bent met een nieuwe dakbedekking. Er zijn diverse subsidieregelingen om de installatie van zonnestroom systemen te stimuleren, zoals doorlopende subsidies tot wel 15 jaar en aanschafsubsidies, maar ook specifieke lokale regelingen om asbest te verwijderen en zonnepanelen te monteren. Deze subsidies, in samenspraak met een lagere energierekening, belastingvoordelen en een beter milieu kunnen u laten overwegen een zonnestroom systeem te laten installeren. Wij adviseren u graag in samenspraak met ervaren partners.