Specialist in agrarisch bouwen

De roots van ons bedrijf

De bouw van stallen is de bakermat van Bouwbedrijf Wim Top BV. Wij, als agrarisch bouwbedrijf, weten daarom als geen ander welke eisen het boerenbedrijf stelt aan de functionaliteit van haar infrastructuur. Deze functionaliteit staat samen met het welzijn van mens en dier centraal, of het nu om stallenbouw of een compleet nieuw agrarisch bedrijf gaat.

Nog altijd houdt ons bedrijf haar oorsprong in ere. Onze bouwers weten wat er bij de moderne agrariër speelt en dit stelt ons in staat te bouwen in overeenstemming met uw eigen ideeën. We hebben dan ook al vele stallenbouwprojecten in het land op onze naam staan.

Wim Top inschakelen voor agrarische bouw

Bouwbedrijf Wim Top BV calculeert en bouwt een stal van A tot Z. Nieuwbouw of verbouw. Het beste schakelt u ons vanaf het eerste moment in. Dan ontwikkelen wij samen een bouwplan dat het beste aansluit bij uw wensen. Tijdens de bouw regelen wij alles. Ons team zorgt dat de bouw probleemloos verloopt. Gedurende de bouw heeft u één aanspreekpunt, bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Wij schakelen snel en staan altijd voor u klaar. Ons team zorgt dat uw stal snel, goed en binnen budget gereed is, zodat u weer kunt ondernemen.

Agrarische Top Projecten

Alle projecten
Agrarische bouw
Lees meer
Agrarische bouw
Lees meer
Agrarische bouw
Lees meer
Agrarische bouw
Lees meer

Contact met ons

Heeft u een vraag over onze diensten, wilt een vrijblijvende offerte aanvragen of gewoon een keer kennismaken? Onze medewerkers (en de koffie) staan voor u klaar!

Neem snel contact met ons op